Rummokisa *kisa on päättynyt*

Rummokisa

Herkulliset Rummot

Rummon suosio kasvaa kovaa vauhtia niin ammattikeittiöissä, kuin kotikokkienkin parissa. Eikä ihme, sillä Rummo on korkealuokkainen pasta, joka patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta on aina al dente. Rummo-pastat säilyttävät erittäin hyvin muotonsa, jopa uudelleen lämmittäessä. Rummoa on saatavilla myös gluteenittomana sekä täysjyvänä & luomuna. Lisäksi Rummo-perheeseen kuuluu herkulliset kastikkeet ja pestot. Maista ja ihastu Rummoon!


Tutustu Rummon pastoihin

Tutustu Rummon kastikkeisiin


Rummokisa on päättynyt. Kiitokset kaikille osallistujille!

Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.


Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Prescott Oy, Paraatikatu 13, 15700 Lahti.
Kilpailuun osallistutaan osoitteessa: www.hyvallamaulla.fi/rummokisa. Osallistujalta pyydetään mielipidettä suosikkipastamuodoista sekä -kastikkeista. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailu on voimassa 28.7.-30.9.2021. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteiden ostoa. Kilpailuun eivät voi osallistua Prescott Oy:n työntekijät.


Palkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken Fjällräven Kånken -reppu, joka on täytetty Rummon pastatuotteilla. Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä viikolla 40 ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Arvonnan voittaja julkaistaan myös tällä arvontasivulla. Palkinto on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä se ole vaihdettavissa rahaksi. Palkinto lähetetään voittajan kisalomakkeessa ilmoittamaan osoitteen viikon kuluessa arvonnasta. Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä.


Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Rummokisaan liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajan nimen.
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.


Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän sekä kilpailun yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.