TUOTEKATSAUS

Rummo

Rummon pastat ovat Italian ylpeydenaihe. Rummo on ainoana pastana saavuttanut kotimaassaan sen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän. Rummon valmistuksessa käytetään ainoastaan 100% laadukasta durum-vehnää sekä lähdevettä ja sen valmistusmenetelmä on patentoitu. Tämän ansiosta Rummo on aina al dente: se säilyttää niin muotonsa, kiinteytensä ja värinsä jopa seuraavaan päivään! Lisäksi sen proteiinipitoisuus on markkinoiden korkein, 14,5%. Myös gluteeniton pasta on kerännyt kiitosta, kannattaa ehdottomasti testata!

Rummon Pastakouluun


Coppola

Coppolan laadukkaat italialaiset tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet tuovat etelän maun Pohjolaan. Coppolalle laatu on pienenä perheyrityksenä sydämenasia, joten he noudattavat tuotannossaan tinkimättömästi omia periaatteitaan. Tomaatteja poimitaan ainoastaan satokaudella, ja ne säilötään vuorokauden sisällä poimimisesta. Säilöntäaineena on pelkkä C-vitamiini. Polpa-tomaattimurska on voittanut kaikki sokkomakutestimme, siinä maistuu ja tuoksuu Italian aurinko!

Ylivoimaisesti paras. Lue makutestitulokset.

Coppola Polpa makutakuu

Prescott Oy myöntää Coppolan Polpa-tomaattimurskalle 100%:n makutakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä meille osoitteeseen info@prescott.fi kuva ostokuitista ja selvitys, mikset ollut tyytyväinen tuotteeseen.

Liitä mukaan yhteystietosi, ja tilinumero, johon ostohinta palautetaan.

Voit myös palauttaa kuitin osoitteeseen:

Prescott Oy
ASIAKASPALAUTUS
Paraatikatu 13
15700 Lahti

Makutakuuseen sisältyy 1 tuote. Makutakuu on voimassa 31.12.2019 asti.


Indiana Jerky

Lihan kuivattaminen on yksi vanhimmista ruoan pitkäaikaisen säilömisen muodoista. Amerikan intiaanit hioivat metodin huippuunsa kuivattamalla lihan auringossa, jolloin liha säilytti energiamääränsä ja oli kevyt kantaa mukana. Indiana Jerky –kuivaliha on tuhti paketti energiaa helposti mukana kulkevassa muodossa. Se sopii hyvin liikkujille, urheilijoille ja muille terveellistä ruokavaliota noudattaville. Indiana Jerky on vähärasvainen vaihtoehto (1 g rasvaa 25 g lihaa kohden). Korkean proteiinipitoisuuden, 53 %, lisäksi se on gluteeniton, vähähiilihydraattinen eikä sisällä lisättyä glutamaattia.


RiceUp!

Kevyet, ravinteikkaasta ruskeasta riisistä valmistetut riisikakut ja -sipsit sopivat terveelliseen ruokavalioon. Valikoimista löytyy useampi herkullinen makuvaihtoehto, joista löydät varmasti suosikkisi!


Makeiset

Makeisvalikoimamme kattaa niin ihanat italialaiset ja belgialaiset laatusuklaat, kuten Sorini ja Cachet, kuin myös lasten suursuosikit Trollit, erikoisruokavalioihin sopivat sokerittomat deBronit, ja nuorten ärhäkät Brain Blasterzit! Lisäksi meiltä löytyy makeiset kaikkiin sesonkeihin, kuten pääsiäismunat, joulukalenterit ja monet muut erikoistuotteet.