PASTAKOULU

Tervetuloa Rummon Pastakouluun. Tällä sivustolla opetetaan valmistamaan maukasta pastaa Hans Välimäen opastuksella ja resepteillä. Onnistunut pasta-ateria koostuu neljästä tärkeästä osatekijästä; parhaista raaka-aineista, oikenlaisista valmistusmenetelmistä, rakkaudesta ruokaan ja tietysti hyvästä seurasta.

Italialainen lihapullapasta

Rummo Pastakoulussa valmistuu tällä kertaa italialainen lihapullapasta.

Katso Resepti »

Spagetti Carbonara

Rummo Pastakoulussa valmistuu tällä kertaa klassikkopasta, spagetti carbonara, joka valmistetaan poikkeavasti béchamel-kastikkeesta.

Katso Resepti »

Sienipasta uppomunalla

Rummo Pastakoulussa tehdään sienipastaa uppomunalla. Annos tarjoillaan Rummon Mezzi Rigatoni pastalla.

Katso Resepti »

Kurpitsapasta by hans välimäki

Spagetti Pumpkin

Rummo Pastakoulussa tehdään kurpitsapastaa mozzarellalla ja sitruunalla. Annos tarjoillaan Rummon spagetilla, myös gluteeniton spagetti sopii hyvin.

Katso Resepti »

Penne Amatricana

Rummo Pastakoulussa tehdään täyteläistä ja mausteista tomaatti-pekonipastaa joka tarjoillaan pecorino-juustolla ja pennepastalla.

Katso Resepti »

Fusilli Norma

Rummo Pastakoulussa tehdään mausteista tomaattikastiketta, marinoitua ja grillattua munakoisoa ja ricottajuustoa jotka tarjoillaan Rummon fusilli pastalla.

Katso Resepti »

Penne Bolognese

Rummo Pastakoulussa tehdään pitkään haudutettua bolognesekastiketta sekä pennepastaa.

Katso Resepti »

Farfalle Vodka-Salmone resepti

Farfalle Vodka-Salmone

Rummo Pastakoulussa tehdään vodka-salmone ja farfallepastaa Hans Välimäen johdolla.

Katso Resepti »

Lataa Hans Välimäen Pastakoulun keittokirjanen. Lataa tästä